BBC Earth’ün yeni belgesel dizisi Soylar (Dynasties) başlıyor

BBC Stüdyoları’nın heyecanla beklenen yeni belgesel dizisi Soylar’ın ilk bölümü 22 Kasım Perşembe günü saat 00:00’da izleyici ile buluşacak.

F5HABER F5HABER
BBC Earth’ün yeni belgesel dizisi Soylar (Dynasties) başlıyor

Bol ödül sahibi, dünyaca ünlü BBC Stüdyoları Doğa Tarihi Departmanı'ndan çıkan ve ‘belgesellerin efendisi' Sir David Attenborough'nın sesiyle can verdiği Soylar, çok sevilen ama nesilleri tehlike altında olan beş hayvan türüne odaklanıyor. Sinematik ve his yüklü yapım, kuvvetli anlatımıyla fark yaratacak bir doğa belgeseli.

Aileler, liderler ve kahramanlar…

Her bir canlı yaşamda kalmak ve ailesini korumak için amansız bir mücadele içinde. Güneydoğu Senegal'de, Sahra'nın kıyısında hiyerarşideki yerinde ve yaşamda kalmak için mücadele eden bir şempanze. Antarktika'da çetin bir kışa hazırlanan penguenler. Kenya'da, erkeklerin dışladığı, kuvvetli bir dişi aslan. Kuzey Zimbabve'de anne-kız Afrika vahşi köpeklerinin kavgası. Hindistan'da yavrularını düşmanlara ve insanlara karşı korumaya çalışan bir dişi kaplan. Soylar, seyirciye bu muhteşem hayvanların hayatını yakından izleme, benzersiz detayları görme şansını sunuyor. Dramatik ve dikkat çekici. Tıpkı Planet Earth II ve Blue Planet II gibi Soylar da hayvanların dünyasının kapısını açıyor, yabani doğanın bir parçası olmanın ne anlama geldiğini tüm ayrıntılarıyla görme şansını veriyor.

Şempanzeleri konu edinen ilk bölüm 22 Kasım, Perşembe (çarşambayı perşembeye bağlayan gece), saat 00:00'da ekranlarda olacak. Her biri bir saatten meydana gelen 5 bölüm, her perşembe saat 00:00'da yayınlanacak. Bölüm tekrarları ise her cuma 18:10 ve her cumartesi 20:00'de izleyici ile buluşacak.


SONRAKİ HABER