Koronavirüsle, kat kat giyinerek mücadele ediyorlar

Bilecik Devlet Hastanesi Pandemi Polikliniği ve Yoğun Bakım Ünitesi'nde sağlık çalışanlar kat kat kıyafetler, maske ve eldivenlerle kendilerini korumaya çalışarak koronavirüsle mücadele ediyor.

Koronavirüsle, kat kat giyinerek mücadele ediyorlar - Sayfa 1

Bilecik’te yeni hizmete alınan devlet hastanesinde yer alan Pandemi Polikliniği ve Yoğun Bakım Ünitesi'nde sağlık çalışanlarının koronavirüsle mücadelesi görüntülendi. 

111
Koronavirüsle, kat kat giyinerek mücadele ediyorlar - Sayfa 2

Sağlık çalışanları kat kat kıyafetler, maske ve eldivenlerle kendilerini korumaya çalışarak koronavirüsle mücadele ediyor. Hastanenin Covid-19 servisinde çalışan Dr. Gül Sene Topal koronavirüs ile en iyi mücadelenin sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymak olduğunu söyledi. 

211
Koronavirüsle, kat kat giyinerek mücadele ediyorlar - Sayfa 3

Dr. Gül Sena Topal, hastaneye Covid-19 şüphesi ile gelen her hastayı titiz bir şekilde muayene ettiklerini ifade ederek, her birimde çalışan diğer sağlık personelinin de ayrı ayrı giyim kuşamlarına dikkat ettiklerini söyledi.

311
Koronavirüsle, kat kat giyinerek mücadele ediyorlar - Sayfa 4

Pandemi Polikliniği’nde, Covid-19 olabilecek hastayı tek tek değerlendirdiklerini anlatan Dr. Topal, “Bu hastalar her geldiği birimde, oradaki sağlık çalışanları arkadaşlar tarafından büyük bir özenle değerlendiriliyor. Her defasında her gören arkadaş vakaları pozitif olarak düşündüğü için gerekli önlemleri alarak maskesini, gözlüğünü, önlüğünü giyerek karşılamak durumunda. 

411