Konya'da emlak zengini kadın vahşet kurbanı oldu

Konya'da yaşayan 3 çocuk annesi Kerziban Keskin, geçen yıl ekim ayının ilk haftası, Antalya'nın Serik ilçesindeki arkadaşı H.D.'nin yanına geldi. 20-25 gün sonra haber alınamayan kadının çocukları kayıp başvurusunda bulundu. Kerziban Keskin'in arkadaşı H.D'nin arkadaşı tarafından gelen itiraf kan dondurdu. 'Boğarak öldürdü sonrada birlikte benzinle yaktık' dedi.

Konya'da emlak zengini kadın vahşet kurbanı oldu - Sayfa 1

Konya'da yaşayan 3 çocuk annesi Kerziban Keskin (61), geçen yıl ekim ayının ilk haftası, Antalya'nın Serik ilçesindeki arkadaşı Hüsniye D.'nin yanına geldi. Çocuklarının babası dışında 3 evlilik daha yapan Kerziban Keskin, Serik'e geldikten 20-25 gün sonra ortadan kayboldu. Keskin'in Konya'da yaşayan çocukları, anneleri hakkında kayıp başvurusunda bulundu.

Konya'da emlak zengini kadın vahşet kurbanı oldu - Sayfa 2

Erkan Ünüvar, babası, dedesi ve diğer eşlerinden annesine gayrimenkuller kaldığını belirterek, parası ve malları için öldürülmüş olabileceğini iddia etti. Son olarak annesinin Alanya'da biriyle evlendiğini, bu evlilikten kendisine gayrimenkuller kaldığını aktaran Ünüvar, "Serik ilçesinde ikamet eden H.D. isimli kadının ve erkek arkadaşı R.Ç.'nin anneme zarar verdiğini düşünüyorum. Annem 18 Ekim tarihinde notere giderek H.D.'nin mallarını satabileceğine dair vekalet veriyor. Bizimle en son 30 Ekim tarihinde konuştu" dedi.

Konya'da emlak zengini kadın vahşet kurbanı oldu - Sayfa 3

"ANNEM MESAJ ATMAYI BİLMEZ"
Son konuşmanın ardından annesine ulaşamadığını söyleyen Ünüvar, "3 Kasım tarihinde annemin telefonundan 'Oğlum ben biraz gecikeceğim. İşlerim uzadı burada' şeklinde bir mesaj geldi. Annem, mesaj atmasını bilmezdi. Ayrıca yazı dili, annemizin söylemlerinden çok farklıydı. Bu mesajı H.D.'nin yazdığını düşünüyorum. Ondan sonra da annemden bir daha haber alamadık" diye konuştu.

Konya'da emlak zengini kadın vahşet kurbanı oldu - Sayfa 4

Antalya polisi de eş zamanlı operasyon düzenleyerek, R.B. ve eşi İnayet B.'yi İstanbul'da, H.D. ile dini nikahla birlikte yaşadığı R.Ç.'yi ise Antalya'da gözaltına aldı