Kocaeli'nde 7. kattan aşağı düşen Sedefnur Çağlar entübe edildi

Kocaelİ'nin Körfez ilçesinde yaşayan, arkadaşıyla birlikte misafirliğe gittiği 7’nci kattaki daireden düşmesi sonucu ağır yaralanan üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın (23) tedavi altına alındığı hastaneden üzücü bir haber geldi. Genç kızın hayati tehlikesinin devam ettiği, ciğerlerindeki sorun nedeniyle entübe edildiği belirtildi.

Kocaeli'nde 7. kattan aşağı düşen Sedefnur Çağlar entübe edildi - Sayfa 1

Olay, geçen pazar Körfez'in Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki sitede meydana geldi.  Ağır yaralanan Sedefnur, ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ahmet A., O.Ç. ve E.Ş. gözaltına alındı.

Kocaeli'nde 7. kattan aşağı düşen Sedefnur Çağlar entübe edildi - Sayfa 2

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar, polis memuru olan erkek arkadaşı Ahmet A. ile birlikte polis memuru O.Ç.'nin evine misafirliğe gitti. Burada 2 polis memuru ve E.Ş. isimli kadın ile alkol alan Sedefnur Çağlar, sabah saatlerinde 7'nci kattaki dairenin penceresinden düştü.

Kocaeli'nde 7. kattan aşağı düşen Sedefnur Çağlar entübe edildi - Sayfa 3

POLİS ARKADAŞI TUTUKLANDI

Ahmet A., emniyetteki ifadesinde, Sedefnur Çağlar ile birlikte polis arkadaşının evine misafirliğe gittiklerini, burada alkol aldıklarını, sabaha karşı Sedefnur'un kendisine ait cep telefonuna bakmak istediğini, göstermeyince tartıştıklarını ve aşağı atladığını iddia etti. O.Ç. ve kız arkadaşı E.Ş. ise ifadelerinde; olay sırasında uyuduklarını, bağrışmaları duyunca uyandıklarını, aşağı baktıklarında Sedefnur'u yerde gördüklerini söyledi.

Kocaeli'nde 7. kattan aşağı düşen Sedefnur Çağlar entübe edildi - Sayfa 4

Sedefnur Çağlar'ın daha önce intihar girişiminde bulunduğu, erkek arkadaşı tarafından hastaneye götürüldüğü öne sürüldü. E.Ş. emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.