Kızılcık Şerbeti dizisinde bardağı taşıran olay; Başörtü detayı ayağa kaldırdı

Henüz yayın hayatına girmeden önce konusu ile gündem olan Kızılcık Şerbeti son bölüm yine nefes kesti. Her hafta ayrı bir olay olan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm merakla beklenirken, başörtü hamlesi şoke etti.

Kızılcık Şerbeti dizisinde bardağı taşıran olay; Başörtü detayı ayağa kaldırdı - Sayfa 1

Geçtiğimiz Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti 14. bölüm Show TV ekranlarında görücüye çıktı. Her zaman olduğu gibi yine pür dikkat izlenen iddialı dizi Kızılcık Şerbeti 15. bölüm fragmanında herkesi şoke eden bir detay ortaya çıktı.

118
Kızılcık Şerbeti dizisinde bardağı taşıran olay; Başörtü detayı ayağa kaldırdı - Sayfa 2

Zaman zaman günümüzde de yaşadığımız başörtüsü karşıtlığı ile başlayan Kızılcık Şerbeti dizisinde işler iyice çığrından çıktı. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Kızılcık Şerbeti her yeni bölüm sonrası tepkilerin odağında yer alıyor.

218
Kızılcık Şerbeti dizisinde bardağı taşıran olay; Başörtü detayı ayağa kaldırdı - Sayfa 3

Kızılcık Şerbeti konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu gibi isimleri buluşturan dizideki bir olay bu kez bardağı taşıran son damla oldu.

318
Kızılcık Şerbeti dizisinde bardağı taşıran olay; Başörtü detayı ayağa kaldırdı - Sayfa 4

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih evliliği heyecanlı sahneler yaşatırken, aileler arasındaki kültür çatışmasından dolayı yaşanan olaylar da dizideki gerilimi iyice tırmandırıyor.

418