Kızılcık Şerbeti 6. bölümde ipler gerildi; Tehlike çanları çalıyor

Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kızılcık Şerbeti 5. bölümü ile yine ekranlara damga vurdu. Show TV’nin iddialı yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölümde ipler iyice gerilecek. İşte haberin detayları ve Kızılcık Şerbeti 6. bölüm fragmanı…

Kızılcık Şerbeti 6. bölümde ipler gerildi; Tehlike çanları çalıyor - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti 6. bölüm 2 Aralık Cuma akşamı Show TV ekranlarında boy gösterecek. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç ve Evrim Alasya gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti yeni bölümden gelen haberler açıkçası pek iç açıcı değil.

118
Kızılcık Şerbeti 6. bölümde ipler gerildi; Tehlike çanları çalıyor - Sayfa 2

Hikayesi ile Türkiye’nin gündemine oturan yeni dizide ortalık iyice karıştı. Kızılcık Şerbeti 6. bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla Doğa ve Fatih’in evliliğinde tehlike çanları çalıyor!

218
Kızılcık Şerbeti 6. bölümde ipler gerildi; Tehlike çanları çalıyor - Sayfa 3

Kızılcık Şerbeti 5. bölümde en çok dikkat çeken sahneler Pembe’nin Alev ile eşi Abdullah arasında bir ilişki olduğunu iddia etmesi ve Kıvılcım’ın daha önce farklı görüşte olması sebebiyle tartıştığı kadınların açtığı dava oldu.

318
Kızılcık Şerbeti 6. bölümde ipler gerildi; Tehlike çanları çalıyor - Sayfa 4

Başörtüsü krizi ile başlayan dizide işler gün geçtikçe farklı boyutlara gidiyor. Ayrı kültürlerde büyüyen Doğa ve Fatih’in evliliği şimdiden çatırdamaya başladı.

418