Kırmızı Ferrari Edirne'yi karıştırdı; Kenan Sofuoğlu’nun olduğu iddia edildi

Kenan Sofuoğlu’nun olduğu iddia edilen ve çekici üzerinde taşınan Ferrari marka kırmızı lüks bir otomobil Edirne'de ilgi odağı oldu. Otomobili gören vatandaşlar cep telefonuna sarıldı, kimi oğlunu, kimisi arkadaşını çekti, kimisi de öz çekim yaparak, lüks otomobil ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Kırmızı Ferrari Edirne'yi karıştırdı; Kenan Sofuoğlu’nun olduğu iddia edildi - Sayfa 1

Edirne’nin trafiğe kapalı ve en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi girişinde çekici üzerinde kırmızı lüks otomobil ile karşılaşan Edirneliler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

115
Kırmızı Ferrari Edirne'yi karıştırdı; Kenan Sofuoğlu’nun olduğu iddia edildi - Sayfa 2

Meraklı vatandaşlar, önce aracın sahibinin kim olduğunu konuşmaya başladı. Lüks otomobilin yüklü olduğu çekicinin plakasının ünlü yarışçı Kenan Sofuoğlu'nun ismi ve soy isminin baş harfleri olan '54 KS 600' olması nedeniyle sahibinin ünlü yarışçı Kenan Sofuoğlu olduğunu iddia edenler oldu.

215
Kırmızı Ferrari Edirne'yi karıştırdı; Kenan Sofuoğlu’nun olduğu iddia edildi - Sayfa 3

ÇOCUKLAR HAYRAN KALDI

Kırmızı lüks otomobili gören çocuklar, hemen otomobilin önünde poz vererek, o anı ölümsüzleştirmek istedi. Sadece bilgisayar oyunlarında böyle araçlar gördüklerini dile getiren çocuklar, araca dokunarak bir nevi hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

315
Kırmızı Ferrari Edirne'yi karıştırdı; Kenan Sofuoğlu’nun olduğu iddia edildi - Sayfa 4

10 NUMARA 5 YILDIZ

Lüks otomobilin etrafı ellerinde cep telefonu olan vatandaşlarla kalabalıklaşmaya başladı. Otomobili fotoğraflayan vatandaşlar, '10 numara 5 yıldız' yorumunu yaptı.

415