Kırgın Çiçekler'in Kader'i Neslican Tay rolü için saçını kazıttı

Azmiyle kanser hastalarına örnek olan, vefat haberi Türkiye’yi gözyaşına boğan Neslican Tay’ın hayatı Demir Kadın filmiyle beyazperdeye aktarılacak. Kırgın Çiçekler dizisinde Kader karakteriyle tanınan Naz Çağla Irmak, kanser hastası Neslican Tay'ı canlandıracak. Naz Çağla Irmak’ın saçlarını kazıttığı hali ortaya çıktı!

Kırgın Çiçekler'in Kader'i Neslican Tay rolü için saçını kazıttı - Sayfa 1

Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele azmi ile tanınan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Neslican Tay'ın (21), hayatını kaybetmesi tüm Türkiye'yi hüzne boğmuştu.

116
Kırgın Çiçekler'in Kader'i Neslican Tay rolü için saçını kazıttı - Sayfa 2

 Rize'nin Gülbahar Mahallesi'nde ailesi ile yaşayan Neslican Tay, kansere yakalanmış ve tümör nedeniyle sol bacağı kesilmesine rağmen hayattan kopmayıp azmi ile kanser hastalarına örnek olmuştu.

216
Kırgın Çiçekler'in Kader'i Neslican Tay rolü için saçını kazıttı - Sayfa 3

Sosyal medya hesabından hastalığını duyuran ve kanserle mücadele edeceğini açıklayan Neslican, yaşadıklarını ve tedavi süreçlerini takipçileri ile paylaştı. 

316
Kırgın Çiçekler'in Kader'i Neslican Tay rolü için saçını kazıttı - Sayfa 4

Kısa sürede 1 milyonu aşan takipçi sayısına ulaşan Neslican, bir yandan tedavi görürken, diğer yandan Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü kazanarak eğitimini sürdürdü. 

416