Kia bu modeli 383 bin liraya satıyor!

Kia temmuzda zam yapmadı, avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyen otomobil tutkunları için Picanto, Rio, Yeni Cerato, Ceed HB, Ceed SW, XCeed, Stonic ve Sportage modellerinin fiyat listesini hazırladık. Yayınlanan liste içerisinde en ucuz Kia modeli 383.900 TL olarak belirlendi. Detaylara gelin birlikte bakalım.

Kia bu modeli 383 bin liraya satıyor! - Sayfa 1

Kia sıfır otomobil fiyatlarının uçtuğu bir dönemde ezber bozan bir listeyle çıktı. Haziran fiyatlarıyla temmuz ayını bitiren Kia, için artık son günler. İşte karşınızda Picanto, Rio, Yeni Cerato, Ceed HB, Ceed SW, XCeed, Stonic ve Sportage 2022 temmuz ayı güncel fiyat listesi…

133
Kia bu modeli 383 bin liraya satıyor! - Sayfa 2

Vatandaş sıfır otomobil fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. F5 Haber olarak otomobil piyasasındaki tüm gelişmeleri ve güncel fiyat listelerini sizler için araştırmaya devam ediyoruz.

233
Kia bu modeli 383 bin liraya satıyor! - Sayfa 3

Çeşitlilik konusunda rekorlar kıran Güney Kore'nin dev otomotiv yatırımcısı Kia, temmuz ayı listesiyle de göz dolduruyor.

333
Kia bu modeli 383 bin liraya satıyor! - Sayfa 4

Yayınlanan listede Picanto, Rio, Yeni Cerato, Ceed HB, Ceed SW, XCeed, Stonic ve Sportage modelleri yer alıyor. Fiyat listesinde en ucuz Kia modeli 383.900 TL ile Picanto.

433