Kerkük'ten şoke eden fotoğraflar!

Terör örgütü PKK'nın Kerkük'e yığınak yapmasına Türkiye sert tepki gösterdi. Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Irak topraklarındaki PKK mevcudiyetinin sonlandırılması bağlamında Irak Hükümeti ile her türlü işbirliğine hazır olduğumuzun altını çiziyoruz" denildi. AA ise Kerkük'te konuşlanan PKK'lı teröristlerinin fotoğraflarını servis etti.<br /> <br />

Kerkük'ten şoke eden fotoğraflar! - Sayfa 1

Terör örgütü PKK'nın Kerkük'e yığınak yapmasına Türkiye sert tepki gösterdi. Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Irak topraklarındaki PKK mevcudiyetinin sonlandırılması bağlamında Irak Hükümeti ile her türlü işbirliğine hazır olduğumuzun altını çiziyoruz" denildi. AA ise Kerkük'te konuşlanan PKK'lı teröristlerinin fotoğraflarını servis etti.

127
Kerkük'ten şoke eden fotoğraflar! - Sayfa 2
PKK'LI TERÖRİSTLER HUMMER CİPLERLE TUR ATIYOR!

Kürdistan Yurtseverler Birliği'ne (KYB) bağlı Peşmergelerin, Kerkük'ün güneyinden çekilmesiyle birlikte, Irak ordusu ve ona destek veren federal polis güçleri, boşaltılan mevzilere yerleşip, zırhlı araçlarla ana caddelerde denetimi sağladı.
227
Kerkük'ten şoke eden fotoğraflar! - Sayfa 3

59e480c20f2544134cf69928

327
Kerkük'ten şoke eden fotoğraflar! - Sayfa 4
PKK'LI TERÖRİSTLER SOKAK BAŞLARINDA

Peşmerge'den ağır silah alan terör örgütü PKK'lı teröristlerin ise ellerindeki silahlar ve bindikleri hummerlarla kent merkezinde tur attıkları görülüyor. PKK'lıların Peşmerge'nin çekildiği kent merkezindeki bazı sokak başlarını tuttuğu, ellerine silah alan gönüllü kişileri yönlendirdiği iddia ediliyor.
427