Kerem Aktürkoğlu’nun 17. saniyede kaçırdığı gol Portekiz’i çıldırttı!
Benfica, Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’ya 1-0 yenildi ama Kerem Aktürkoğlu’nun 17. saniyede kaçırdığı gol konuşuluyor! Portekiz basını şokta, detaylar haberimizde!
Maçın İlk Anında Büyük Fırsat
Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Benfica, Estadio da Luz’da Barcelona’yı ağırladı ve nefes kesen bir mücadele yaşandı! Maça fırtına gibi başlayan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, henüz 17. saniyede taraftarları ayağa kaldıran bir pozisyona imza attı. Sağ kanattan Vangelis Pavlidis’in içeri kestiği topa, ceza sahası sağ çaprazından sert bir vuruş yapan Kerem, kaleci Wojciech Szczesny’nin inanılmaz refleksiyle karşılaştı. Szczesny, topu son anda kornere çelerek golü önledi. Ancak bu an, Portekiz’de günün en çok konuşulan konusu oldu!
Portekiz Basını Kerem’i Konuşuyor
Kerem Aktürkoğlu’nun kaçırdığı bu inanılmaz fırsat, Portekiz’de geniş yankı uyandırdı. Maç boyunca 90 dakika sahada kalan Kerem, büyük bir mücadele sergilese de, bu pozisyon sonrası eleştirilerin hedefi oldu.
Portekiz basını, özellikle A Bola gazetesi, Kerem’in performansını sert bir şekilde eleştirerek “Milyon dolarlık soru: Türk nerede?” başlığını attı ve oyuncunun ilk yarıda soğukkanlılık eksikliği gösterdiğini yazdı.
Ancak bazı yorumcular, Kerem’in maçın başındaki bu enerjisinin Benfica için umut verici olduğunu savundu. Orkun Kökçü ise 84. dakikada yerini Renato Sanches’e bıraktı ve genel olarak olumlu yorumlar aldı.