Kendisini vuran kocasını elinde tüfekle fotoğraflayan 4 çocuk annesi konuştu

Karaman’da boşanma davası süren Hakan Karaman'ı (30) kendisini bacağından vurmadan önce elinde tüfekle fotoğraflayan 4 çocuk annesi Özgen Karharman (22), DHA'ya konuştu. Eşini, tüfeği hazırlarken kendisini öldüreceğini düşünüp, görüntülediğini anlatan Karharman, '''Çocuklarını göstereceğim' diye çağırdı eve. Tüfeği çıkarınca beni öldüreceğini düşündüm. Başıma böyle bir olay gelirse diye, ispatlamak istedim ve fotoğrafını çektim" dedi.

Kendisini vuran kocasını elinde tüfekle fotoğraflayan 4 çocuk annesi konuştu - Sayfa 1

Karaman’da 5 Kasım Perşembe günü boşanma davası süren eşi Hakan Karharman tarafından pompalı tüfekle bacağından vurularak, yaralanan Özgen Karharman, 8 gün sonra yoğun bakımdan çıktı. Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Özgen Karharman, yaşadığı korku dolu anları anlattı.
 
 

Kendisini vuran kocasını elinde tüfekle fotoğraflayan 4 çocuk annesi konuştu - Sayfa 2

Eşinden sürekli şiddet gördüğü için yaklaşık 8 ay önce evi terk edip İzmir'de yaşayan annesi Özlem Şahin'in yanına yerleştiğini belirten Özgen Karharman, "Boşanmak için dava açtım. İzmir'de görülecek olan boşanma davam, deprem nedeniyle ertelendi. Bunun üzerine Hakan'ın annesi ve ablası beni aradı. Karaman’a gelip imzaları atın anlaşmalı bitsin, dediler.
 

Kendisini vuran kocasını elinde tüfekle fotoğraflayan 4 çocuk annesi konuştu - Sayfa 3

Ben de tamam deyip, bindim otobüse Karaman'a gittim. Karaman Adliyesi'nde, anlaşmalı olarak boşanacağımıza dair dilekçe imzalayıp verdik. 

Kendisini vuran kocasını elinde tüfekle fotoğraflayan 4 çocuk annesi konuştu - Sayfa 4

Hakan çocukları göstereceğini söyleyip eve çağırdı. Kabul ettim. Meğer beni vurmak için çağırmış. Çocuklarımı da göstermedi'' diye konuştu.