Kemal Kılıçdaroğlu Bozkurt'ta: Yaraları sarmak için a partisi, b partisi diye bakmıyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yaraları sarmak için a partisi, b partisi diye bakmıyoruz. Kim olursa olsun bu ülkede birlikte yaşıyorsak sorunları çözmek hepimizin ortak görevi olmak zorunda." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Bozkurt'ta:  Yaraları sarmak için a partisi, b partisi diye bakmıyoruz - Sayfa 1

Kılıçdaroğlu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, selden zarar gören sokak ve caddelerde incelemelerde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu Bozkurt'ta:  Yaraları sarmak için a partisi, b partisi diye bakmıyoruz - Sayfa 2

Arama ve kurtarma ekipleri ile vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu, incelemeleri sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile karşılaştı. Soylu, Kılıçdaroğlu'na selde kaybolan ve hayatını kaybedenler ile yıkılan ve zarar gören binalara ilişkin bilgi verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu Bozkurt'ta:  Yaraları sarmak için a partisi, b partisi diye bakmıyoruz - Sayfa 3

Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık'ı belediye binası önünde ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ilçedeki zararın giderilmesi için her türlü yardımı yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yanık, Kılıçdaroğlu'na "HES'in patladığı" iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu Bozkurt'ta:  Yaraları sarmak için a partisi, b partisi diye bakmıyoruz - Sayfa 4

“Felaketin geleceğini bilerek çalışma yapmalıyız"

Kılıçdaroğlu, incelemelerinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, felaketten sonra önlem almanın herkesin görevi olduğunu ancak felaketin geleceğini bilerek çalışma yapmanın önemli olduğunu dile getirdi.