Kayıp İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin cesedi denizde bulundu

Fatih'te hakkında kayıp başvurusunda bulunulan İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli'nin cesedi Samatya sahilinde bulundu. İntihar ettiği belirtilen Ünli Twitter'dan son olarak "Bir liraya karnımı doyurabilir miyim enter. Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var. Bir lira kırk kuruşmuş" şeklinde yazdı.

Kayıp İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin cesedi denizde bulundu - Sayfa 1

Öğlen saatlerinde Yenikapı sahilinde devriye gezen özel güvenlik görevlileri denizde bir cesedin olduğunu fark ederek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kayıp İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin cesedi denizde bulundu - Sayfa 2

Bir süre sonra deniz polisinin yardımıyla kıyıya çıkartılan cesedin 20 yaşındaki Sibel Ünli’ye ait olduğu ortaya çıktı.

Kayıp İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin cesedi denizde bulundu - Sayfa 3

İHA’nın haberine göre Sibel Ünli’nin ailesi yaklaşık bir ay önce kayıp başvurusunda bulunmuş ve arkadaşları da kendisinden haber alamıyordu. 

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, cesedi kıyıya çıkartmak için deniz polisinden yardım istedi.

Deniz polisinin de desteği denizde arama yapan polis ekipleri Sibel Ünli'nin cansız bedenine ulaştı. Kıyıya çıkarılan ceset olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
 

Kayıp İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin cesedi denizde bulundu - Sayfa 4

Ünli’nin ölmeden önce attığı tweetler arasında geçim sıkıntısı çektiği ve yeni yılda bir iş bulmak istediğini anlatan paylaşımlar bulunuyor.