Kayınpederini boynundan vuran şahıs, 40 gün sonra yakalandı

İstanbul'da Eren B., sürekli ölüm tehditlerinde bulunduğu boşanma aşamasındaki eşiyle olan son tartışmasında dehşet saçtı. Genç kadının babaevinin kapısına dayanan şahıs, yine eşine ölüm tehditleri savururken araya giren kayınpederini silahla boynundan vurdu. Şişli polisi korkunç olayın ardından kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yaklaşık 40 gündür her yerde aranan şüpheli, bekçilerin dikkati sayesinde Mecidiyeköy'de fark edildi.

Kayınpederini boynundan vuran şahıs, 40 gün sonra yakalandı - Sayfa 1

İstanbul'un Şişli ilçesinde, boşanmak isteyen eşini öldürmekle tehdit eden bir şahıs, kendisine engel olmak isteyen kayınpederini silahla boynundan vurdu. Olayın ardından kaçan saldırgan, 40 gün sonra film gibi takiple yakalandı. O anlar kameralara yansıdı.

Kayınpederini boynundan vuran şahıs, 40 gün sonra yakalandı - Sayfa 2

Olay, Şişli İzzetpaşa Mahallesi Mandıra Sokak üzerinde 6 Aralık 2021'de meydana geldi. DHA'nın haberine göre, Eren B. boşanma aşamasındaki eşi ile konuşmak için kayınpederinin evine gitti. 

Kayınpederini boynundan vuran şahıs, 40 gün sonra yakalandı - Sayfa 3

Burada tartıştığı kayınpederi Mehmet H.'yi tabanca ile boynundan vurarak olay yerinden kaçtı. Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilk iş olarak ölümle tehdit edilen eş İ.B.'nin evine 24 saat usulüne göre koruma görevlendirildi.

Kayınpederini boynundan vuran şahıs, 40 gün sonra yakalandı - Sayfa 4

EVDE UYUŞTURUCU VE TERAZİ ELE GEÇTİ

Eren B.'nin bulunabileceği her yerde arama yapan ekipler, bir adres tespit etti. Belirlenen adrese Özel Harekat polisleri ile yapılan baskında 20 gram uyuşturucu madde ve hassas terazi bulundu. `Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak´ suçundan işlem yapılan Bayır, aranmaya devam edildi.