Kayınpeder dehşet saçtı! Örtüye sarıp…

Elinde çanta ve örtüye sarılı pompalı tüfekle dükkana giren kayınpeder F.K.Ö. damadına doğru ateş etti. Saçmalar Seçkin Selek ve kardeşine isabet etti.&nbsp; Olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, damat Seçkin Selek azmettirenin eşi olduğunu iddia etti.<br />

Kayınpeder dehşet saçtı! Örtüye sarıp… - Sayfa 1

Elinde çanta ve örtüye sarılı pompalı tüfekle dükkana giren kayınpeder F.K.Ö. damadına doğru ateş etti. Saçmalar Seçkin Selek ve kardeşine isabet etti.  Olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, damat Seçkin Selek azmettirenin eşi olduğunu iddia etti.

112
Kayınpeder dehşet saçtı! Örtüye sarıp… - Sayfa 2

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, eşinden boşanmak üzere olan Seçkin Selek ile kardeşi Sezgin Selek'in, kayınpeder F.K.Ö. tarafından yaralanmasıyla ilgili olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

212
Kayınpeder dehşet saçtı! Örtüye sarıp… - Sayfa 3

Olay, 10 Ekim'de sabah saatlerinde, plastik doğrama işiyle uğraşan Selek kardeşlerin Paşaköprü Mezarlığı yakınlarında bulunan iş yerinde meydana geldi. Emekli F.K.Ö., 5 yıl önce kızıyla evlenen ve şu an boşanma aşamasında olan damadı Seçkin Selek'le konuşmak için dükkanına gitti. Dükkana giren F.K.Ö., elindeki çantayı kenara bırakıp diğer elinde örtüye sarılı pompalı tüfeği çıkarıp damadına ateş etti. 

312
Kayınpeder dehşet saçtı! Örtüye sarıp… - Sayfa 4

Seçkin Selek ile işyerinde bulunan kardeşi Sezgin Selek, tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Silah sesini duyan çevredekilerin durumu bildirmesiyle gelen sağlık ekipleri, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan iki kardeşin de durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olaydan sonra yakalanıp gözaltına alınan F.K.Ö.'nün emniyetteki ifadesinde, "Sadece konuşmak için gitmiştim. Ancak bana ters tepki verince sinirlerime hakim olamadım" dediği öğrenildi.

412