Katil 'mini etek' yalanına sığınıyor...

Muğla'da hunharca öldürülen Pınar Gültekin'in avukatı Dr. Rezan Epözdemir, katil zanlısının tahrik indiriminden faydalanmaya çalıştığını belirterek "Katil zanlısı 'kıskandım, mini etek giydi, sosyal medyada kızlık soy ismini kullandı' gibi ifadeler sıkça kullanıyor" dedi.

Katil 'mini etek' yalanına sığınıyor... - Sayfa 1

Muğla'da katledilen Pınar Gültekin'in ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, Sabah Gazetesi'ne katilin tüyler ürperten ifadeleriyle ilgili çarpıcı detayları anlattı. 

113
Katil 'mini etek' yalanına sığınıyor... - Sayfa 2

Epözdemir, "Failin haksız tahrik indiriminden faydalanmak için ezberletilmiş, kurgulanmış bir savunma mekanizmasını hayata geçirmeye çalışmasını görüyoruz. İnsanın insan olma vasfına aykırı bir cinayet" dedi.

213
Katil 'mini etek' yalanına sığınıyor... - Sayfa 3

"BAŞKACA FAİLLERİN OLDUĞU AÇIK"

Cinayetin detaylarına dikkat çeken Avukat Epözdemir, "Canice, hunharca işlenmiş bir cinayet. Önce bir yumruk attım, bir yumruk daha attım. 10-15 saniye öldükten sonra boğazını sıktım deniyor. 

313
Katil 'mini etek' yalanına sığınıyor... - Sayfa 4

Cinayetin tasarlanarak işlendiği, özellikle suç delillerini gizleme, yok etme, cesedin yok edilmesi kısmında başkaca faillerin olduğu açık. İnanılmaz soğukkanlı, planlı süreç" dedi.

413