Katil Milli boksörle ilgili yeni gelişme! Karakola şikayet edip 1 günde geri almış

Muğla'da milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (26) tarafından dövülüp, göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar'ın (25) öldürülmeden 2 hafta önce polise sevgilisi Kemaloğlu tarafından şiddet gördüğü için şikayette bulunduğu, ertesi gün ise şikayetini geri çektiği ortaya çıktı.

Katil Milli boksörle ilgili yeni gelişme! Karakola şikayet edip 1 günde geri almış - Sayfa 1

Olay, geçen Pazar günü sabah 05.30 sıralarında Menteşe ilçesinin Kötekli Mahallesi'nde meydana geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar ile erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Katil Milli boksörle ilgili yeni gelişme! Karakola şikayet edip 1 günde geri almış - Sayfa 2

Milli boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu, kavga sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Şenpınar'ı dövüp, göğsünden bıçakladı. Ardından da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kendine de bıçakla zarar veren Selim Ahmet Kemaloğlu, polis gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kemaloğlu'nun yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor. 

Katil Milli boksörle ilgili yeni gelişme! Karakola şikayet edip 1 günde geri almış - Sayfa 3

Arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı

Zeynep Şenpınar'ın bir arkadaşına, "Ahmet’le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" mesajı attığı ortaya çıktı.

Katil Milli boksörle ilgili yeni gelişme! Karakola şikayet edip 1 günde geri almış - Sayfa 4

Cinayetin ardından Tweet atmış

​Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.