Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu: 1-0

Süper Lig'de 32. hafta maçında lider Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar 8 hafta sonra ilk mağlubiyetini yaşarken Kasımpaşa bir de penaltıdan yararlanamadı.

Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu: 1-0 - Sayfa 1

Süper Lig'i 32. haftasında Kasımpaşa deplasmanına giden Beşiktaş, sahadan 1-0'lık sonuçla yenik ayrıldı. Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golü, ceza sahası dışından güzel bir vuruşla 19. dakikada Aytaç Kara attı. Bu sonucun ardından lider Beşiktaş, 64 puan kaldı. Kasımpaşa ise 34 puanla 14. sıraya yükseldi.

118
Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu: 1-0 - Sayfa 2

Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Beşiktaş, ligde son oynadığı Fenerbahçe maçına göre iki farklı isimle sahada yer aldı. Siyah-beyazlı ekip, milli maç arası sırasında yeni tip koronavirüs vakalarının yanı sıra sakat ve cezalı oyuncuların olmasıyla Kasımpaşa karşılaşmasına önemli oyuncularından yoksun çıktı.

218
Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu: 1-0 - Sayfa 3

Kamerun Milli Takımı'nın 30 Mart'ta Ruanda ile oynadığı Afrika Uluslar Kupası eleme maçında sakatlanan Vincent Aboubakar Kasımpaşa karşısında forma giyemedi.

318
Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu: 1-0 - Sayfa 4

Beşiktaş 8 haftalık aranın ardından ilk mağlubiyetini yaşarken Kasımpaşa Isaac Thelin ile bir de penaltıdan yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 64 puanda kalırken, Kasımpaşa puanını 34'e yükseltti.

Beşiktaş 33. haftada sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. Kasımpaşa ise deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

418