Kardeşlerim dizisinde ortalık tamamen karıştı; O ismi görenler şoka uğradı

Dizi sezonunun en iddialı yapımları arasında yer alan ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim 30. Bölüm öncesinde şoka uğratan gelişmeler yaşanıyor. İşte olayın perde arkasında yaşanan tüm gelişmeler…

Kardeşlerim dizisinde ortalık tamamen karıştı; O ismi görenler şoka uğradı - Sayfa 1

Ekranların sevilen ve iddialı dizileri arasında yer alan Kardeşlerim dizisinde deyimi yerinde yer yerinden oynamaya devam ediyor. Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu ayrılıkları ile sarsılan izleyiciyi şaşırtan gelişmeler yaşanıyor.

Kardeşlerim dizisinde ortalık tamamen karıştı; O ismi görenler şoka uğradı - Sayfa 2

Kardeşlerim 29. Bölümde adeta tüyler diken diken olmuş iki başrol oyuncusunun vedası büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Kadir ve Melisa karakteri diziye veda ederken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinde ortalık tamamen karıştı; O ismi görenler şoka uğradı - Sayfa 3

Geçtiğimiz günlerde yeni projeleri değerlendiren Akif karakteri yani Celil Nalçakan’ın da Kardeşlerim dizisine veda edeceği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu ayrılıklarla ne olduğunu anlayamayan seyirci ‘final mi geliyor?’ sorusunu sormaya başladı.

Kardeşlerim dizisinde ortalık tamamen karıştı; O ismi görenler şoka uğradı - Sayfa 4

Yapımcılar ve senaristlerden bu durum sonrasında henüz bir açıklama yapılmadı. Şu bir gerçek ki ilerleyen bölümlerde he an herşey olabilir.