Kardeşlerim dizisi bu hamlesiyle çok konuşulacak; Dengeler değişecek

ATV ekranlarında kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kardeşlerim dizisi 10. Bölümü ile sevenlerini karşısına büyük bir sürprizle çıkıyor. Detayları ve Kardeşlerim dizisi hayranlarını heyecanlandıran o gelişmeyi sizler için araştırdık…

Kardeşlerim dizisi bu hamlesiyle çok konuşulacak; Dengeler değişecek - Sayfa 1

Cumartesi akşamları ATV ekranlarında severek takip edilen Kardeşlerim dizisi 10. Bölümünde ekran başındakileri büyük bir sürpriz bekliyor olacak.

130
Kardeşlerim dizisi bu hamlesiyle çok konuşulacak; Dengeler değişecek - Sayfa 2

Yayınlandığı ilk bölüm ile birlikte kısa sürede beğenilen Kardeşlerim TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nı bile geride bırakarak reyting sıralamasında zirveye yerleşti.

230
Kardeşlerim dizisi bu hamlesiyle çok konuşulacak; Dengeler değişecek - Sayfa 3

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin yürek burkan, sevgi dolu hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi 10. Bölümündeki o detay haberimizde…

330
Kardeşlerim dizisi bu hamlesiyle çok konuşulacak; Dengeler değişecek - Sayfa 4

Celil NalçakanAhu YağtuCüneyt MeteFadik Sevin AtasoyHalit Özgür SarıSu Burcu Yazgı CoşkunYiğit KoçakSimge SelçukDamla Su İkizoğluOnur Seyit YaranCihan ŞimşekKaan SeviMelis Minkari ve Recep Usta gibi başarılı isimlerin yer aldığı kardeşlerim dizisindeki bu hamle bütün dengeleri değiştirecek gibi duruyor.

430