Kar yağışı ne zaman sona erecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni hava durumu raporu yayınlandı. İstanbul’da 3 gündür zaman zaman etkili olan kar yağışının bugün bitmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, kar kenti bugün terk ediyor. Hava sıcaklıklarında ise bir değişiklik beklenmiyor.

Kar yağışı ne zaman sona erecek? - Sayfa 1

İstanbul'da 3 gündür kar yağışı etkili oluyor. Afet Koordinasyon Merkezi'nden kar uyarısı geldi. CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, "Her zaman olduğu gibi kar yine son şovunu yapıyor, ve deniz etkisi ile öğle saatlerine kadar geçişler şeklinde devam ediyor. Sıcaklık daha da düştü, bu kar daha rahat tutunur, dolayısıyla kar örtüsü biraz daha artar. 12:00 14:00 sularına kadar sürebilir" ifadelerini kullandı.  İstanbul’da 3 gündür zaman zaman etkili olan kar yağışının bugün bitmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, kar kenti bugün terk ediyor. 

112
Kar yağışı ne zaman sona erecek? - Sayfa 2

Hafta sonu etkili olan kar yağışı bu sabah da yüksek kesimlerde etkisini sürdürdü. Yollarda buzlanmanın görüldüğü İstanbul'da trafik yoğunluğu 09.20 sularında yüzde 85'i aştı. Trafik saat 10.30 sularında ise yüzde 58'e kadar geriledi, saat 11.00 itibarıyla da yüzde 49'a indi.

212
Kar yağışı ne zaman sona erecek? - Sayfa 3

ÜMRANİYE'DE ARAÇLAR BUZLU YOLLARDA KAYDI, SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

Yoğun kar yağışının ardından yollarda buzlanma meydana geldi. Ümraniye’de ara sokaklardaki buz tutan yollarda ilerleyen sürücüler zor anlar yaşadı. Sürücüler direksiyon hakimiyetini sağlamada güçlük çekti., rampaları çıkamayan bazı araçlar patinaj çekerek kaydı.

312
Kar yağışı ne zaman sona erecek? - Sayfa 4

"KAR YİNE SON ŞOVUNU YAPIYOR"

CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, Twitter hesabından hava tahminine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sürmeli şu ifadeleri kullandı:

412