Kanal D tek kalemde sildi! Son 5 bölümü kaldı

Kanal D kaybetmeyi sevmiyor, reyting getirmeyen diziyi anında yayından alıyor. Büyük umutlarla başlayan dizi yakın zamanda final yapıyor. Haberi duyuran televizyon yazarı Birsen Altuntaş geçtiğimiz hafta dizinin düşen reytinglerini toplamak için önemli bir oyuncuyla anlaştığını yazmıştı. Yaşanan bu son dakika gelişmesi dizi için yapacak bir şey kalmadığını gösteriyor.

Kanal D tek kalemde sildi! Son 5 bölümü kaldı - Sayfa 1

Reyting savaşı dizilerin canına okuyor. Kötü haber bu kez Kanal D’den geldi. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken yapımın ekran macerası yalnızca bir sezon sürdü. Kanal, reytingi düşen diziye şans vermedi final kararı verdi.

114
Kanal D tek kalemde sildi! Son 5 bölümü kaldı - Sayfa 2

Çarşamba gecelerinin iddialı dizileriyle kafa tutmak için yayına alınan dizi daha ilk bölümünde aldığı oranlarla fena çuvallamıştı. Daha sonraki bölümlerde de yapımcısına hüsran yaşatan diziye yeni oyuncu takviyesi yapılsa da sonuç değişmedi.

214
Kanal D tek kalemde sildi! Son 5 bölümü kaldı - Sayfa 3

Dizinin sadık izleyicisi ise düşük gelen her haftanın reytinginden sonra kanalın her an final kararı alınmasından endişe ediyordu. Korkulan karar ne yazık ki geldi.

314
Kanal D tek kalemde sildi! Son 5 bölümü kaldı - Sayfa 4

Birsen Altuntaş'ın kulis haberine göre; hikayesi ve oyuncu kadrosu ile tanıtımları dönerken izleyicinin dikkatini çeken Kanal D'nin dizisi O Kız için final kararı geldi!

414