Kanadalı doktor seyir halindeki uçakta doğum yaptırdı

Katar Havayolları’nın Katar’ın başkenti Doha’dan Uganda’nın Entebbe kentine 5 Aralık günü yapılan uçuşu sırasında ilginç anlara şahit olundu. Hamileliğinin 35. haftasında olan ve sancıları tutan Ugandalı bir kadının doğumu başlayınca o sırada uçakta bulunun Dr. Aisha Khatib, seyir sırasında doğum yaptırdı.

Kanadalı doktor seyir halindeki uçakta doğum yaptırdı - Sayfa 1

Koronto Üniversitesi'nde eğitmen olarak çalışan Doktor Aisha Khatib, Katar’dan Uganda’ya giderken ilginç bir ana imza attı.  Katar Havayolları’nın Katar’ın başkenti Doha’dan Uganda’nın Entebbe kentine 5 Aralık günü yapılan uçuşunda bulunan doktor Aisha Khatib, uçakta bulunan bir yolcunun doğumu başlayınca seyir halindeki uçakta doğum yaptırdı. 

Kanadalı doktor seyir halindeki uçakta doğum yaptırdı - Sayfa 2

Hamileliğinin 35. haftasında olan ve doğum sancıları tutan Ugandalı bir kadını uçakta, seyir sırasında doğum yaptıran Doktor Khatib y açıklamasında, “Uçakta bebek doğurtacağımı hiç düşünmemiştim! Bu Mucize’nin havada doğmasına destek olan havayolu ekibine teşekkürler! Anne ve bebek iyi ve sağlıklı” ifadelerini kullandı.

Kanadalı doktor seyir halindeki uçakta doğum yaptırdı - Sayfa 3

8 aylık doğan bebeğe doktorun ismiyle birlikte Mucize Aisha adı verildi. 

Kanadalı doktor seyir halindeki uçakta doğum yaptırdı - Sayfa 4

DOKTOR ARAPÇA 'AISHA' YAZILI ALTIN KOLYESİNİ HEDİYE ETTİ

Doğum sonrasında doktorun ismiyle birlikte Mucize Aisha adı verilen kız bebeğin sağlıklı olduğu belirtildi. Dr Khatib, doğum sırasında boynunda bulunan ve ismi Aisha'nın Arapça yazılı olduğu altın kolyesini ise Aisha bebeğe hediye etti. Havayolları basına yaptığı açıklamada 36 haftaya kadar hamile olan kadınlara uçuş izni verildiğini belirtti.