Kadınlarda cinsel isteği artıran 16 besin

Kadınlarda cinsel isteksizlik, pek çok nedenden ötürü ortaya çıkabilir.

Kadınlarda cinsel isteği artıran 16 besin - Sayfa 1

Erkekler için üretilen cinsel isteği arttırıcı ürünler ne yazık ki kadınlardaki benzer problemleri çözmeye yaramıyor. Kadınlar için cinsel uyarılma, erkeklere nazaran daha karmaşık bir şekilde meydana geliyor. Fiziksel ve ruhsal olarak kendini rahat hissetmediği durumlarda bir kadının cinsel isteksizlik yaşaması çok sık görülür.

122
Kadınlarda cinsel isteği artıran 16 besin - Sayfa 2

 Bu tür bir isteksizlik uzun süre devam ediyorsa ve hayatı normalden fazla etkiliyorsa, bir uzmanla görüşmek, psikolojik yardım almak en iyi çözüm. Ancak geçici bir durum yaşıyorsanız, ya da şifalı bitkilerin gücüne inanıyorsanız, bu harika bitkisel yöntemleri muhakkak denemelisiniz!

222
Kadınlarda cinsel isteği artıran 16 besin - Sayfa 3

Bazı besinlerin cinsel isteği artırma potansiyeli var. Hem kadınlarda hem de erkeklerde görülen cinsel isteksizlik ve libido düşüklüğü, beslenme şeklinizde yapacağınız değişikliklerle düzelebiliyor. Peki cinsel isteği artıran besinler neler? Kadınların da libido düşüklüğü yaşadığını söyleyen Üroloji ve Androloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş, hangi besinlerin kadınlarda cinsel isteği artırdığını açıkladı.
 

322
Kadınlarda cinsel isteği artıran 16 besin - Sayfa 4

Kadınlar da erkekler gibi zaman zaman libido (cinsel istek) düşüklüğü yaşayabiliyorlar. Adet döngüsü, stres ve pek çok rahatsızlık bu duruma neden olabiliyor. İlerleyen yaş ve menopozla birlikte kadınlarda libido azlığı daha belirgin hale geliyor.

422