Kadın Polis Özel Harekat'tan nefes kesen tatbikat

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığında 25. Dönem Kadın Polis Özel Harekat (PÖH) Mezuniyet Töreni düzenlendi. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye'nin tüm terör örgütleriyle mücadelesinin hız kesmeden sürdüğünü söyledi. "Bir yandan devletin bir yandan Diyarbakır annelerinin eli Kandil'in yakasındadır" dedi. Törende mezun olan polisler tarafından tatbikat gerçekleştirildi.

Kadın Polis Özel Harekat'tan nefes kesen tatbikat - Sayfa 1

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı'nda 25. Dönem Kadın Polis Özel Harekat (PÖH) Mezuniyet Töreni düzenlendi.
 

135
Kadın Polis Özel Harekat'tan nefes kesen tatbikat - Sayfa 2

Mezuniyet törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir konuşma yaptı.

235
Kadın Polis Özel Harekat'tan nefes kesen tatbikat - Sayfa 3

"PKK'NIN BUGÜN TAMAMI 320 KİŞİNİN ALTINDADIR"

Türkiye'nin yıllarca terörle mücadele ettiğini, 15 Temmuz'dan sonra da bütün o yılların tecrübesi ve kazanımlarının üstüne yepyeni bir stratejiyle, yeni nesil bir gayret ortaya koyduklarının altını çizen Soylu, "Bir zamanlar 1500 kişiyle piknik yapar gibi kamp yapan PKK'nın bugün tamamı 320 kişinin altındadır. PKK'nın bugün kolunu kaldıracak hali söz konusu değildir. Eren Bülbül enselerindedir, Allah şahittir ki hesabını görecektir." diye konuştu.

335
Kadın Polis Özel Harekat'tan nefes kesen tatbikat - Sayfa 4

Bakan Soylu, "Kandil'deki o ahlaksız söylediklerinin hiçbirinin hükmü yoktur. Bir yandan devletin, bir yandan Diyarbakır ailelerinin eli Kandil'in iki yakasına sarılmıştır. Yılda 5 bin kişi katılırdı, geçen yıl sadece 52 kişi katılmıştır. Hiç merak etmesinler, kandırdıkları, kaçırdıkları o 52 kişiyi de geç olmadan onlardan kurtaracağız." şeklinde konuştu.

435