İzzet Yıldızhan 'külotla sahneye çıkmasınlar' dedi, Hande Yener otel baskınını hatırlattı

Geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takılan İzzet Yıldızhan, konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimleri topa tuttu. Yıldızhan'ın, "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet!" eleştirisinden sonra Hande Yener sessiz kalmadı. Ünlü şarkıcı Yener, Sosyal medya hesabından türkücü Yıldızhan'a göndermede bulundu.

İzzet Yıldızhan 'külotla sahneye çıkmasınlar' dedi, Hande Yener otel baskınını hatırlattı - Sayfa 1

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Sanatçı İzzet Yıldızhan (58), önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. İşlerinden dolayı İstanbul, Ankara ve İzmir arası mekik dokuyan Yıldızhan, yakın zamanda stüdyoya gireceğini de belirtti.

İzzet Yıldızhan 'külotla sahneye çıkmasınlar' dedi, Hande Yener otel baskınını hatırlattı - Sayfa 2

'İYİ SOLİSTLERİN BU İŞİ BIRAKMAMASI LAZIM'
Muhabirlerle sohbet eden Yıldızhan, "Ben bu piyasaya lazımım. İyi solistlerin bu işi bırakmaması lazım. Sanatımda mütevazı olamam. Sanata dair birçok saçma sapan iş yapılıyor ve dinleyici bunu kabul etmiyor artık. İnsanlar kendileri olmuyor." ifadelerini kullandı.

İzzet Yıldızhan 'külotla sahneye çıkmasınlar' dedi, Hande Yener otel baskınını hatırlattı - Sayfa 3

'BU İNSANLAR CEZA ALMALI'

"Kızlarım flört edemez." açıklamasıyla destek gördüğü kadar hakarete de maruz kalan ünlü isim, açtığı davalarla ilgili konuştu."Bine yakın kişiye dava açtım." diyen Yıldızhan, "Benim ailem kırmızı çizgimdir. Kim ne düşünüyorsa düşünsün. Benim anlayışım bu. Kendini bilmezler ölmüş anneme küfretti ama affetmeyeceğim. Davaların açılmasıyla 50-100 kişi özür mesajları atmaya başladı ama affetmeyeceğim ve bu işin de takipçisi olacağım. Bu insanlar ceza almalı ki, kimse kimseye küfür, ağır hakaret edemeyeceğini bilmeli." açıklamasını yaptı.

İzzet Yıldızhan 'külotla sahneye çıkmasınlar' dedi, Hande Yener otel baskınını hatırlattı - Sayfa 4

"KÜLOTLA SAHNEYE ÇIKMASINLAR BİR ZAHMET!"
Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili soru yöneltilen İzzet Yıldızhan, "Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki; burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet! Ben demiyorum ki peçe ile çıksın ama 'sahne adabı' denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf ve adetlerimize dikkat ediyoruz, dikkat de etmeliyiz." diye konuştu.