Sanki korta gider gibi...

Moda dünyası spor dallarından ilham almayı sever. Bu sezonun gözdesi tenis kortları... Sosyal medyada ‘tenniscore’ olarak adlandırılan tarzda pilili mini etekler, vizör şapkalar ve polo yakalar öne çıkıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sanki korta gider gibi...

Modaseverlerin son gözdesi ‘sessiz lüks’ ve ‘old money’ (doğuştan zengin bir hayata sahip olanların stillerine verilen isim) tarzlarının yansımalarını gördüğümüz ‘tenisscore’ akımı oldu. ‘Tenis kulübü estetiği’ trendinde her şey yalın ama bir o kadar da lüks havaya sahip. Adeta modayla spor müsabakalarının lüks birlikteliğini gösteriyor. Tıpkı ‘sessiz lüks’ akımının savunduğu gibi ‘tenniscore’ da marka etiketleriyle değil, kumaş ve tasarım kalitesiyle kendini gösteriyor.

TENİS VE ‘SESSİZ LÜKS’

Geçen hafta Lacoste’un Bodrum Yalıkavak mağazasına, Summer Pack koleksiyonunu görmeye gittim. Tenis estetiği denince akla ilk gelen markalardan biri olan Lacoste’un yeni koleksiyonunda da tenis kortlarına gönderme yapan birçok tasarım yer bulmuştu. Beyaz vizör şapkalardan pilili beyaz eteklere, polo yakalı tişörtlerden rahat şortlara ve beyaz çoraplara kadar bu estetiği yansıtan her bir üründe tenis ve ‘sessiz lüks’ aynı anda bir araya geliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER