Arda Gülerden bir kötü haber daha! Resmen hayalleri yıkıldı, Real Madridde yılı kapattı

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'den Arda Güler ile ilgili bir kötü haber daha geldi. Üç kez sakatlanan Arda Güler'in dönüş tarihi moralleri bozdu. İşte detaylar...

VATAN VATAN
Arda Gülerden bir kötü haber daha! Resmen hayalleri yıkıldı, Real Madridde yılı kapattı

İspanyol devi Real Madrid doktorların tavsiyesi üzerine Arda Güler için riske girmeme kararı aldı. Buna göre milli futbolcunun sahalara dönüş tarihi ertelendi.

Sakatlıklarla boğuşan Madrid devine gün geçmiyor ki kötü bir haber gelmesin. Bunca talihsizliğe rağmen La Liga'da lider olan ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Real Madrid'de Arda Güler'den bir üzen haber daha geldi.

Oyuncuları zorlamama kararı alan Real Madrid, Arda'nın üzerindeki her türlü baskıyı kaldırmak istiyor.

Arda Gülerden bir kötü haber daha! Resmen hayalleri yıkıldı, Real Madridde yılı kapattı - Resim : 1

Geçtiğimiz yaz takım katılan ve antrenmanlarda herkesi büyülen milli futbolcunun 1 ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyordu. Ancak doktorların kararıyla süre uzatıldı ve milli futbolcunun 2024'den önce takımla antrenmanlar başlamamasına karar verildi.

Bu karar Arda Güler'e de bildirildi.

Arda Gülerden bir kötü haber daha! Resmen hayalleri yıkıldı, Real Madridde yılı kapattı - Resim : 2

Oyuncunun fiziksel kondisyonunu geliştirme ve takım adaptasyon sürecini de dikkate alan kulüp Arda'nın zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Yüzde 100 hazır olmadan da takıma dönmesine izin verilmeyecek.

Her ne kadar Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkmak için yanıp tutuşsa da 'sabır' öne çıkıyor.

Ocak ayında Kral Kupası'nın ilk maçları oynanmaya başlayacak. Arda'nın bu maçlarda ilk şansını bulması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER