Manisa'da anaokulu öğretmeni Didem Köse'nin üzücü ölümü

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde anaokulu öğretmeni Didem Keziban Köse yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Manisa'da anaokulu öğretmeni Didem Köse'nin üzücü ölümü

Alaşehir Fatih İlkokulu Anaokulu öğretmeni 1 çocuk annesi Didem Keziban Köse (42) yaklaşık bir yıldır yakalandığı hastalığa yenik düştü. Didem Keziban Köse dün gece tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Alaşehir Lisesi eski müdürlerinden Seyfettin Köse ve Milli Eğitim eski memurlarından Birsen Köse’nin kızı olan Didem Keziban Köse, Alaşehir Pazar Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tepeköy Mezarlığında toprağa verildi.

Manisa'da anaokulu öğretmeni Didem Köse'nin üzücü ölümü - Resim : 1

Cenaze törenine Didem Keziban Köse’nin ailesi, yakınları, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, öğretmen arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Manisa'da anaokulu öğretmeni Didem Köse'nin üzücü ölümü - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER