BİR SORUDAN FAZLASI | Boşandım ama bir sor bakalım nasıl boşandım?

Boşanma süreci bazı çiftler için çok kolay ilerlese de bazıları için oldukça yıpratıcı olabiliyor. Özellikle çekişmeli boşanma davalarında, mal paylaşımı, velayet, tazminat, nafaka derken sinirler iyice geriliyor ve işler haddinden fazla uzayabiliyor. Biz de Bir Sorudan Fazlası'nın bu bölümünde hem "Boşanana kadar akla karayı seçtim" diyenlerle hem de "50 saniyede boşandık" diyenlerle konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
BİR SORUDAN FAZLASI | Boşandım ama bir sor bakalım nasıl boşandım?

Çiftlerin, birbirlerini yıpratmaktansa boşanma kararı almaları en sağlıklı tercih. Ancak bu aşamada bireylerin birbirlerine karşı daha duyarlı ve saygılı olmaları önemli. Maalesef birbirlerini deli gibi seven çiftlerde bile boşanma sürecinde "İçinden bir canavar çıktı" deyişi gerçek olabiliyor.

Tabii el ele mahkeme salonuna girip yine el ele çıkan, ömür boyu dost kalmayı başaran çiftler de yok değil. Onlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde boşanan Fazıl Say ve Ece Dağıstan çifti… 3 yıllık evliliklerini 30 Kasım'da noktaladıklarını duyuran Say, sosyal medya hesaplarından mahkeme çıkışı el ele çekilen fotoğraflarını paylaştı.

“Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugün sonlandırdık. Beykoz Adliyesi'ne el ele girdik, el ele çıktık Ece ile… Sevgi, aşk, emek, bağlılık ve şefkat dolu 7 yıllık bir sevgililik… Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikayelerimizi, seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman. Ece mutlu olsun. Ece hep iyi olsun. Böyle daha iyi belki…” sözleriyle ayrıldığı eşine sevgisini ve saygısını dile getirdi Say...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER