Xiaomi, Sony ile büyük düşünüyor! [Kısmetse olur!]

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi ciddi sızıntıyla gündeme geldi. Firmanın rakiplerine göz dağı verecek olan modeli Sony markalı 1 inçlik yeni nesil sensörlerle gelecek. İşte detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi, Sony ile büyük düşünüyor! [Kısmetse olur!]

Çinli firmanın amiral gemisi akıllı telefon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Rakiplerine büyük korku salması beklenen modelin Sony markalı sensörleri ve tüm detayları sızdırıldı. Xiaomi, 1 inçlik devasa Sony IMX 989 sensörüyle ciddi rakip olacak.

Firma Xiaomi 12S Ultra modeliyle birlikte Leica ile anlaşma imzalamış ve mobil fotoğrafçılıkta iyi işler çıkarmıştı. Bu sefer firma Sony'nin 1 inçlik büyük sensörleriyle mobil fotoğrafçılığı daha da ileriye taşımak istiyor.

Xiaomi 13 Pro Sony ile büyük düşünüyor

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi olacak olan Xiaomi 13 Pro modeli İce Universe tarafından en net haliyle sızdırıldı. Sony'nin büyük sensörü ile fark yaratması beklenen model oldukça kaliteli fotoğraf deneyimi sunmak için geliştiriliyor. Sony'de bu büyük fotoğraf sensörüne dikkatleri çekiyor.

Xiaomi 13 Pro Sony ile harikalar yaratacak!

Vivo ve OPPO gibi şirketler de bu büyük sensörleri kullanacak. Ancak Leica tarafından yalnızca Xiaomi avantajlı bir kalibrasyona sahip olacak.

Bu sensör yanlızca Xiaomi 13 Pro'da kullanılacak. Henüz tanıtılmayan ancak 13 Pro'da kullanılacak olan Qualcomm Snapdragon 8 Gen2'nin yüksek kaliteli performansı da fotoğrafların daha iyi çekilmesine yardımcı oluyor.

Bunun yanı sıra, cihazın yeni render görüntülerini yayınlayan Kartikey Singh, Xiaomi 13 Pro'nun daha önce sızdırılan diğer render görselleriyle de uyuşuyor. Bu tasarıma yakın bir tasarımla gelecek modelin arka cam yüzeyinin mat olması bekleniyor. Böylece cihazınızda parmak izi veya kayma gibi riskler minimuma indirilmiş olacak.

Beklentilere göre, Xiaomi 13 Pro modeli de gerçekten lüks görünen ve aynı zamanda yeterince güçlü olan seramik bir yüzeyle gelecek. Ancak bu seçeneğin akıllı telefonun sadece Çin versiyonuna mı yoksa küresel versiyonunda mı olacağı henüz bilinmiyor.

Xiaomi ve Sony ortaklığından beklentileriniz neler?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER