Samsung’tan ilk katlanabilir akıllı telefonuna büyük jest!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Fold’a oldukça önemli bir güncelleme getiriyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Samsung’tan ilk katlanabilir akıllı telefonuna büyük jest!

Samsung, ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Fold için büyük OS güncellemelerini sunmayı durdurduğunu daha önce duyurmuştu. 2019'da piyasaya sürülen bu cihaz, 2022'de 3 yıllık güncelleme döngüsünün sonuna gelmişti. Ancak bu, şirketin bu cihaz için tüm yazılım desteğini sonlandıracağı anlamına gelmiyor. Yeni raporlara göre, Galaxy Fold yeni bir güncelleme aldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Z Fold serisi için Ağustos güvenlik yamasını yakın zamanda yayınladı. Galaxy Fold sahipleri de bu güncellemeyi aldı. Bu güncelleme, cihazdaki çeşitli güvenlik açıklarını gidermek amacıyla hazırlandığı için, güncellemeyle önemli performans iyileştirmeleri gözlenmedi. Kullanıcılar, bu yamanın cihazlarına gelip gelmediğini kontrol etmek için Ayarlar > Yazılım Güncelleme yolunu takip edip İndir ve Yükle'yi tıklayabilirler.

Samsung’tan ilk katlanabilir akıllı telefonuna büyük jest!

Samsung Galaxy Fold, 1536 x 2152 piksel çözünürlüğünde 7.3 inçlik bir AMOLED ekrana sahip. Cihazın içerisinde Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti bulunmakta ve 12GB RAM ile desteklenmektedir. 4380mAh bataryası olan bu telefon, 512GB depolama alanına sahip. Son olarak, cihazın arka tarafında Dual LED flaşlı 12.19MP kamera ve ön tarafında ise 10.15MP kamera bulunuyor.

Bununla birlikte, Samsung Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Fold 5/Flip 5 ve Galaxy Watch 5 de Ağustos Güvenlik yamasını almıştır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER