Gladyatör gibi dövüşecekler

Eski ismi Twitter olan X’in patronu Elon Musk ile META’nın sahibi Mark Zuckerberg arasında, yapılacağı uzun süredir konuşulan kafes dövüşü gerçeğe dönüşüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gladyatör gibi dövüşecekler

Musk, Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşünün Antik Roma’da yapılan gladyatör dövüşleri gibi olacağını belirterek, gerekli imkânların sağlanması için İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano ile konuştuğunu ifade etti. Böylelikle 26 Ağustos’ta yapılması planlanan ve X’ten canlı yayınlanacak olan dövüşün İtalya’da olacağı kesinleşmiş oldu. İtalya Kültür Bakanı Sangiuliano ise söz konusu etkinliğin Roma’da yapılmayacağını, nasıl düzenleneceğiyle ilgili görüşmelerin ise sürdüğünü kaydetti.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER