için kaldı

Esenler'deki korkunç cinayet! Alt kat komşuları gözaltına alındı

İstanbul Esenler'de yangın çıkan evde öldürülmüş olarak bulunan tekstil işiyle uğraşan Pakistan uyruklu Muhammet Tahir Kahn cinayetiyle ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Pakistan uyruklu şüphelilerin evinde yapılan aramada iki kanlı bıçak, çalıştıkları iş yerinde yapılan aramada ise gasbettikleri GSM hattının kutusu ve evden aldıkları güvenlik kamerası görüntülerine kaydeden cihaz bulundu. Suçlamaları kabul etmeyerek "Susma" hakkını kullanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.  

HÜRRİYET HÜRRİYET
Esenler'deki korkunç cinayet! Alt kat komşuları gözaltına alındı

 

Esenler Kemer mahallesinde önceki gün saat 21.00 sıralarında evden duman çıktığını görenler önce itfaiyeye daha sonra emniyet birimlerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kapıyı açarak içeri girdiklerinde yangının koltuğun üzerine bırakılan elektrikli ısıtıcıdan çıktığını belirleyerek yangını söndürdü. Ancak evde yapılan incelemede yatak odasında bir ceset olduğu belirlendi.

AĞZI, ELLERİ VE BACAKLARI BAĞLI ÖLÜ BULUNMUŞTU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER