Kazaya davetiye çıkardı, kendisini uyaran kadın motorcuyu tehdit etti! 'Kemiklerini kırar eline veririm'

Fatih’te bir kadın motorcu, sinyal vermeden önüne kırdığını iddia ettiği bir sürücü ile yolun ortasında tartışma yaşadı. Adam kendisine tepki gösteren kadına, “Bak senin kemiklerini kırar eline veririm" diye bağırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kazaya davetiye çıkardı, kendisini uyaran kadın motorcuyu tehdit etti! 'Kemiklerini kırar eline veririm'

Fatih Edirnekapı’da önceki gün gerçekleşen olayda, bir motorcu trafikte bir aracın sinyal vermeden önüne kırdığını iddia etti. Adam ise arabadan inip kadınla tartışmaya başladı.

Kazaya davetiye çıkardı, kendisini uyaran kadın motorcuyu tehdit etti! 'Kemiklerini kırar eline veririm' - Resim : 1

Kavgada adamın, “ben aynayı kullanıyorum” demesi üzerine kadın “neden sağa kırıyorsun o zaman?” diye sordu. Bunun üzerine sinirlenen adam, “Bak senin kemiklerini kırar eline veririm” dedi. Kadının “sağa kırdın, zor kaçtım senden” dediği adam, kadının ehliyetini iptal ettirmekle tehdit etti. Yaşananlar kameralara yansıdı.

Kazaya davetiye çıkardı, kendisini uyaran kadın motorcuyu tehdit etti! 'Kemiklerini kırar eline veririm' - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER