Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı

Şırnak'ta, 2015 yılında, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın adı, kızı Zeynep Altmış'ın (22), 'babasının adının yaşatılması' isteğiyle bir zırhlı araca verildi. 'Şehit Şahin Altmış' adlı aracın siren sesini duyup balkona koşan ailesi, duygulandı. Zeynep Altmış, "Babamın adını taşıyan aracın gelmesi, bir anlamda görevine devam ediyor olması, beni çok duygulandırdı" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, 13 Eylül 2015'te görev yaptığı Şırnak'ta, uygulama noktasına PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silah ve bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette Altmış'ın kızı Zeynep Altmış, İnci'den, bir aracın üzerine babasının isminin yazılmasını istedi. İnci'nin talimatıyla, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün bir zırhlı aracına 'Şehit Şahin Altmış' adı verildi.

SİREN SESİYLE BALKONA KOŞTULAR

Çevik Kuvvet ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, zırhlı araçla, Altmış ailesinin yaşadığı sokağa gitti. Siren sesleriyle balkona koşan şehidin çocukları Zeynep ve Ali Enes (17) ile eşi Özlem Altmış, zırhlı aracı görünce duygulandı. Sokakta, zırhlı araca dokunup hatıra fotoğrafları çektiren şehidin ailesi, içine bindiği araçla şehir turu attı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER