için kaldı

Fenerbahçe'de Kenan Yıldız gerçeği! Tadic'ten olmayacağını anlayınca gizlice görüşmüş

Fenerbahçe'den ara transfer döneminin son gününde Kenan Yıldız hamlesi geldiği ortaya çıktı. Transfer döneminin sona ermesine saatler kala Serdar Dursun'u renklerine bağlayan Fenerbahçe'de yeni iddia gündeme bomba gibi düştü.

VATAN VATAN
Fenerbahçe'de Kenan Yıldız gerçeği! Tadic'ten olmayacağını anlayınca gizlice görüşmüş

Fenerbahçe'den ara transfer döneminin son gününde Kenan Yıldız hamlesi geldiği ortaya çıktı. Transfer döneminin sona ermesine saatler kala Serdar Dursun'u renklerine bağlayan Fenerbahçe'de yeni iddia gündeme bomba gibi düştü.

Kış transfer dönemine adeta bomba gibi giren Fenerbahçe; Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü transferlerinin ardından son gün Serdar Dursun'u da renklerine bağladı.

Sarı-lacivertliler, eski golcüsünün Fatih Karagümrük'ten sezon sonuna kadar kiraladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, Serdar Dursun’un sezon sonuna kadar kiralık olarak transferi konusunda kulübü F. Karagümrük ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Dursun’a yeniden hoş geldin diyor, çubuklu formamız ile şampiyonluk diliyoruz" ifadeleri yer aldı. Tecrübeli golcü, dün akşam takımla beraber antrenmana çıktı.

Hürriyet'te yer alan habere göre Fenerbahçe'nin, Serdar Dursun'u geri döndürmesinin beş nedeni bulunuyor. İlk olarak, sarı-lacivertli takım kadroda yabancı kontenjanı dolu olduğu için mecburen yerli santrfor arayışına geçti.

Türkiye’de gerek kalite açısından, gerekse de ekonomik açıdan Fenerbahçe’de oynamaya uygun bir Türk golcü futbolcu bulunamadığı için Serdar Dursun akıllara geldi.

İsmail Kartal da geçmişte yüksek performans elde edip millî takıma kadar yükselttiği Serdar Dursun’a 'olur' verdi. Serdar Dursun’un Dzeko ve Batshuayi’nin arkasında kulübede oturup bunu sorun yaratmayacak iyi bir Fenerbahçeli olmasının da bu transferde rol oynadığı belirtildi.

Son olarak, Serdar'ın Fenerbahçe'de görev yaptığı iki sezonda taraftarlarla, yönetimle, teknik kadro ve futbolcularla uyumlu, herkes tarafından sevilen bir isim olması takımdaki arkadaşlığı olumlu etkileyeceği fikrinin de etkili olduğu kaydedildi.

Bu arada Fenerbahçe'nin, Serdar Dursun'dan önce sürpriz bir hamle yaptığı iddia edildi. Sabah'ta yer alan haberde İsmail Kartal'ın, Serdar'dan önce Kenan Yıldız'ı çok istediği bildirildi.

Tadic'in düşen performansını göz önüne alan tecrübeli hocanın, kanatlarda da görev yapan 18 yaşındaki millî golcüyü hücumun her bölgesinde kullanmayı planladığı belirtildi.

Kurulan temaslarda genç futbolcunun Juventus'ta devam etmek istemesi ve kiralık gelmeye sıcak bakmaması sebebiyle transfer gerçekleşmedi.

İtalyan devinin, Kenan Yıldız ile sözleşmeyi 2026 yılına kadar uzatacağı da gelen bilgiler arasında.

Juventus'un ayrıca Kenan'ın idolü olan Alessandro Del Piero'nun giydiği 10 numarayı millî futbolcuya emanet edeceği İtalyan basını tarafından bildiriliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER