Fenerbahçe'nin eski yıldızı Max Kruse ve eşi Dilara'ya araba şoku! Soluğu Türkiye'de aldılar...

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Max Kruse'nin başı dertten kurtulmuyor! Kulübü Wolfsburg'da kadro dışı bırakılan Alman futbolcunun arabası geçtiğimiz günlerde çalınmıştı. Max Kruse ve eşi Dilara Kruse ise bu olayın moral bozukluğunu Türkiye'de tatil yaparak atıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Max Kruse ve eşi Dilara'ya araba şoku! Soluğu Türkiye'de aldılar...

Alman futbolcu Maxi Kruse, 2019/20 sezonunda Fenerbahçe forması giymiş, pandemi döneminde maaşını alamadığı için kontratını feshederek ülkesine dönmüştü. Daha sonra Kruse Fenerbahçe'ye FIFA'da 7,5 milyon euroluk dava açmış, Sarı-lacivertli kulüp ise eski futbolcusuna 18 milyon euroluk dava açmıştı.

KARŞILIKLI ANLAŞTILAR: FENERBAHÇE 4.5 MİLYON EURO ÖDEDİ

FIFA'daki dava sürecinin ilerlediği dönemde Kruse'nin avukatları ile Fenerbahçe kulübü görüşmüş ve ortak bir noktada anlaşmaya varmıştı. Anlaşma sonucunda Fenerbahçe, Alman futbolcuya toplam 4.5 milyon euro ödemeyi kabul etmişti. Bu bedelin 3.75 milyon eurosu Kruse'ye, 750 bin eurosu ise avukatlarına ödendi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER