için kaldı

Göztepe düzeni bozmayacak! Teknik kadroyla devam...

Spor Toto 1’inci Lig’de Play-Off çeyrek finalinde Bodrumspor’a elenip sezonu tamamlayan Göztepe’de yönetim gelecek sezonun kadro çalışmalarına başlarken, teknik ekipte ise düzeni bozmayı düşünmüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe düzeni bozmayacak! Teknik kadroyla devam...

Sport Republic şirketinin yüzde 70 hisselerini aldığı sarı-kırmızılılarda başkanlık koltuğuna oturan Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen’in Sportif Direktör Hırvat Ivan Mance liderliğinde oluşturduğu teknik kadrodan son derece memnun olduğu ifade edildi.

Göz-Göz’de Ankersen’in saha içinde teknik direktör Ekrem Dağ ve teknik sorumlu Şakir Özkayımoğlu ile yola devam etmeyi düşündüğü, Radomir Kokovic’in ise İzmir ekibinde Futbol Metodolojisi Direktörü olarak görevini sürdüreceği kaydedildi. 

Teknik ekipten geniş çapta rapor bekleyen Rasmus Ankersen’in bu sezona oranla daha kaliteli bir kadro kurmak için kolları sıvadığı kaydedildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER