Tina Turner bir oğlunu daha kaybetti

Dünyaca ünlü şarkıcı Tina Turner, 4 yıl önce oğlu Craig'i kaybetmişti. Tina Turner şimdi de oğlu Ronnie Turner'ı kaybetti. Ronnie Turner, 62 yaşında evinin önünde yerde yatarken bulundu. Tıbbi müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POSTA POSTA
Tina Turner bir oğlunu daha kaybetti

Rock, R&B, pop ve soul müziğin efsanesi Tina Turner acı haberle sarsıldı. 83 yaşındaki şarkıcının 62 yaşındaki oğlu Ronnie Turner evinin önünde bulundu. Tıbbi yardım gelmesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KANSER TEŞHİSİ KONMUŞTU 

Eşi Afida Turner, Ronnie'ye birkaç ay önce kanser teşhisi konulduğunu açıkladı.

Tina Turner bir oğlunu daha kaybetti - Resim : 1

'KEDER İÇİNDEYİM' 

Tina Turner ise oğlunun ölüm haberinin ardından sosyal medyadan yürek yakan bir paylaşım yaptı. Turner mesajında "Ronnie, dünyayı erken terk ettin. Keder içindeyim ve gözlerimi kapatıp seni düşünüyorum oğlum" diye yazdı.

Tina Turner bir oğlunu daha kaybetti - Resim : 2

Ronnie Turner, annesiyle birlikte 1993 yapımı What's Love Got to Do With adlı biyografik filmde de rol almıştı. Ayrıca müzikle uğraşan Ronnie, Patrick Moten'la birlikte Manufactured Funk grubunu kurmuştu.

Tina Turner bir oğlunu daha kaybetti - Resim : 3

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER