Fenerbahçe'den milli yıldıza transfer kancası

Süper Lig devi Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için stoper arayışları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda ilk hedefinin milli yıldız olduğu öğrenildi.

VATAN VATAN
Fenerbahçe'den milli yıldıza transfer kancası

Süper Lig devi Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için stoper arayışları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda ilk hedefinin milli yıldız olduğu öğrenildi.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertli idarecilerin ilk adayının netlik kazandığı ortaya çıktı.

Rodrigo Becao’nun uzun sürecek olan sakatlığı, Alexander Djiku’nun iyileşmesine rağmen Afrika Kupası'na katılacak ve bazı maçları kaçıracak olması sebebiyle stoper tandemine takviye yapılması kararı alındığı kaydedildi.

Fenerbahçe’de yönetim doğrudan ilk 11’de oynayacak olan bir oyuncu arayışında olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe'nin bu doğrultuda gündemindeki ilk oyuncunun Çağlar Söyüncü olduğu belirtildi. Leicester City'de uzun süre forma giydikten sonra Atletico Madrid'e imza atan ve şu anda istediği şansı bulamayan Çağlar Söyüncü'nün yerli olmasının kontenjan avantajı sağladığı da kaydedildi.

Sarı-lacivertli idarecilerin bu doğrultuda ilk hedefinin Çağlar Söyüncü olduğu vurgulandı.

28 yaşındaki stoper bu sezon Atletico Madrid'de 5 müsabakada forma şansı buldu ve toplam 74 dakika şans buldu.

La Liga deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek milli futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Menemen Belediyespor altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Yeşiltepe, Altınordu, Freiburg ve Leicester City formaları giydi.

A Milli Futbol Takımı'nda 55 karşılaşmada oynayan Çağlar Söyüncü, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER