Elon Musk 'çok çalışın' talimatı sonrası harekete geçti... Twitter ofisinin bir bölümü yatak odası oldu!

SpaceX ve Tesla'nın CEO'su milyarder iş insanı Elon Musk, Twitter'ın merkezinde bazı alanları 'Çok çalışın' talimatı sonrası yatak odalarına dönüştürdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Elon Musk 'çok çalışın' talimatı sonrası harekete geçti... Twitter ofisinin bir bölümü yatak odası oldu!

Twitter’ın ofislerinde yatak odalarına dönüştürülen alanların fotoğrafları ortaya çıktı. ABD’nin San Fransisco kenti yetkilileri BBC’ye verilen fotoğraflarda bina kurallarına olası aykırılıkları incelemeye başladı.

Fotoğraflardan birinde çift kişilik bir yatak, elbise dolabı ve terlikler görülüyor. Eski bir Twitter çalışanı, şirketin patronu Elon Musk’ın sosyal medya platformunu satın almasından bu yana San Fransisco’daki Twitter merkezinde kaldığını söyledi.

Musk geçen ay tüm Twitter çalışanlarına yolladığı elektronik postada başarılı olmaları için “çok fazla çalışmaları gerektiğini” söylemişti. San Fransisco Bina Denetim Bürosu, bir şikayetin ardından olası ihlallerin incelenmeye başlandığını doğruladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER