Yurt dışı yasağı konulan fenomen Eylül Öztürk'ten şok açıklama

Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmişti. Kendisine yurt dışı yasağı getirilen Eylül Öztürk sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

F5HABER F5HABER
Yurt dışı yasağı konulan fenomen Eylül Öztürk'ten şok açıklama

Dilan Polat, eşi Engin Polat, kardeşi Sıla Doğu ve birçok yakınıyla birlikte kara para aklama nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bu olayın ardından şimdi gözler diğer fenomenlere çevrildi. Dikkat çeken fenomenlerin arasında yer alan Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan ve Engin Polat ile ilgili soruşturmaya bir çok fenomen isim de dahil oldu.

Bu isimlerden bazılarına yurt dışına çıkma yasağı kondu.

O isimler arasında, Eylül Öztürk,Feyzanur Başar,İlayda Topal,İlke Alagöz,Kadir Yiğit,Merve Nur Korkut,Muhammed Oğuz Başar,Murat Yiğit,Nurgül Yiğit,Tolunay Topal,Tuğba Demirhan ve Yavuz Selim Korkut yer aldı.

EYLÜL ÖZTÜRK YURT DIŞI YASAĞI HAKKINDA KONUŞTU
Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan'ın 5 milyon dolarla ABD'ye gittiği ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia edilmişti. Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.

Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." şeklinde yazdı.

EYLÜL ÖZTÜRK KİMDİR?
Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Ailesinin yurt dışında görev yapması sebebiyle uzun yıllar yurt dışında yaşadı.

Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi. Bu sırada da Belçika'da uluslararası bir tiyatro grubunun seçmelerine katıldı ve 5 yıl boyunca bu grupla beraber çeşitli oyunlarda ve yabancı müzikallerde rol aldı.

İstanbul Üniversitesi Yunan Dili ve Edebiyatı’ndan sonra ,Türkiye’de üniversite hayatına Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları bölümünde devam eden oyuncu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan "Benzemez Kimse Sana" yarışma programı ile büyük bir ivme yakaladı.

2017 yılında iş insanı Barış Kenan Özkan ile evlendi,bu evlilikten Alex ve Alice adında 2 çocuğu dünyaya geldi.

2018 yılında "4 Kadın Zamanı" programının dört sunucusundan biri olan Eylül Öztürk, 2019 yılında ise “Eylül Öztürk ile Hey Anne” programının sunuculuğunu yaptı.

Yetersiz Bakiye tiyatro oyunu ile Türkiye’nin en çok oynanan yapımlarından birinin kadrosunda Ayferay karakteri ile 400ü'ün üzerinde oyunda sahne aldı.

Bir dönem oyunculuk yapan Eylül Öztürk, şimdilerde güzellik salonları işletiyor. Aynı zamanda kendi markasının kozmetik ürünlerini de satışa sunuyor.

Öztürk, bir süredir eşi ve çocuklarıyla Amerika'da yaşıyor.

 

SONRAKİ HABER