Amatör denizci sayısı 1 milyona ulaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Fatih’te bulunan Sepetçiler Kasrı’nda düzenlenen Bir Milyonuncu Amatör Denizci Belge Teslim ve Protokol İmza Töreni’ne katıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Amatör denizci sayısı 1 milyona ulaştı

Denizcilik Genel Müdürü Ünal Bayhan, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin de hazır bulunduğu törende, Emine Şule Türkoğlu’na ‘Bir Milyonuncu Amatör Denizci Belgesi’ teslim edildi. Bakan Karaismailoğlu törende yaptığı konuşmada, “Denizcilik sektörümüze 2053 yılına kadar 21,6 milyar dolar daha yatırım yapacağız. Bu sayede millî gelirimize 180 milyar dolar katkı sunacağız. Üretime etkimiz ise 320 milyar doları aşacak. 30 yıl boyunca istihdama katkımız ise 5 milyon kişi olacak” dedi.

Amatör denizci sayısı 1 milyona ulaştı - Resim : 1Adil Karaismailoğlu

111 BİN ÖZEL TEKNE

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER