Fenerbahçeli Enner Valencia Galatasaray'dan çok gol attı

Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia, bu sezon kaydettiği 10 golle Süper Lig’de birçok kulübü geçmeyi başardı. Enner Valencia, aralarında 9 gollü Galatasaray’ın da bulunduğu Ankaragücü (9), Antalyaspor (9), Kasımpaşa (8), İstanbulspor (7), Ümraniyespor (7), Giresunspor (6), Sivasspor (8), Hatayspor’dan (5) daha fazla gol atmayı başardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçeli Enner Valencia Galatasaray'dan çok gol attı

Fenerbahçeli Enner Valencia bu sezon çıktığı 7 lig maçında 10 kez fileleri havalandırırken Spor Toto Süper Lig’in 9 takımına bedel bir performansa imza attı. Öyle ki Ekvadorlu futbolcu aralarında 9 gollü Galatasaray’ın da bulunduğu Ankaragücü (9), Antalya (9), Kasımpaşa (8), İstanbul (7), Ümraniye (7), Giresun (6), Sivas (8), Hatay’dan (5) daha fazla gol atmayı başardı.

BURAK YILMAZ iLE BiRLiKTE SÜPER LiG’iN ZiRVESiNDE

32 yaşındaki futbolcu ayrıca 2007-08 sezonundan bu yana Burak Yılmaz ile birlikte Spor Toto Süper Lig’de çıktığı ilk 7 karşılaşmada 10 gole ulaşan iki oyuncudan biri konumunda.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER