Harry Potter’ın efsane kadrosu, yeni bir filmde bir araya gelebilir mi?

Tüm zamanların en çok beğenilen serilerinden biri olan Harry Potter’ın orijinal kadroyla beyaz perdeye geri döneceği iddiaları, gündeme bomba gibi düştü.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Harry Potter’ın efsane kadrosu, yeni bir filmde bir araya gelebilir mi?

Harry Potter serisinin son filmi olan “Ölüm YadigârlarıBölüm 2” Temmuz 2011'de vizyona girdi. Efsanevi serinin sona ermesinden bu yana 12 yıl geçtiğine inanmak zor olsa da gerçek. Warner Bros, “Fantastik Canavarlar” serisiyle evreni genişletmeyi denedi, ancak bu çoğunlukla hüsrandı.

Harry Potter hayranlarına göre bu filmler gerçekten izlenebilir değildi. Şimdi, The Sun'a göre, Warner Bros, popüler oyun "Harry Potter ve Lanetli Çocuk"u yeni bir yapım olarak geliştirmeye çalışacak.

Harry Potter’ın efsane kadrosu, yeni bir filmde bir araya gelebilir mi?

Birçok isim Harry Potter ve Lanetli Çocuk'u büyük ekrana taşımanın yollarını arıyor. Proje şu anda geliştirme aşamasında ve bu durumu ileriye taşımak için önümüzdeki adımları tartışıyorlar. Hayal edilen şey, Daniel Radcliffe dahil olmak üzere önemli yıldızların geri dönmesi, ancak bu hala çok uzak bir ihtimal.

Eleştirmenlere göre "Fantastik Canavarlar" filmleri komik derecede kötüydü, ancak orijinal kadroyu içermedi ve "Harry Potter" olaylarından yıllar önce geçiyordu. "Lanetli Çocuk", yedinci "Harry Potter" kitabındaki olaylardan 19 yıl sonra geçmektedir. Bu nedenle orijinal üçlüyü, Emma Watson, Daniel Radcliffe ve Rupert Grint'i bir araya getirmek diğer ihtimallere göre çok kolay olabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER