İşte tüm bankaların koronavirüs destek paketleri!

Türkiye'de de koronavirüs vaka sayılarının artmasıyla hükümet bir dizi tedbiri yürürlüğe koydu. Hem sosyal hem de ekonomi alanında salgının etkilerini asgaride tutmak için önemli paketler açıklanırken, Türk bankacılık sektörü de bu zorlu dönemde elini taşın altına koydu. Bankalar, müşterilerinin kısa vadeli finansal sorunlarını aşabilmesi için ana para/faiz/taksit ödemelerini erteleme, ilave limit artışı ve yapılandırma gibi destekleri devreye aldı. İşte banka banka destek paketleri!

İşte tüm bankaların koronavirüs destek paketleri! - Sayfa 1

Akbank, bireysel ve tüzel müşterilerin 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeleri talep olması halinde mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar öteleyecek.
 

120
İşte tüm bankaların koronavirüs destek paketleri! - Sayfa 2

ALBARAKA TÜRK

Albaraka Türk, talep eden tüm ticari ve bireysel müşterilerinin 30 Nisan'a kadar olan taksit ödemelerini 2 ay süreyle erteleyecek.

Personel maaşlarını Albaraka Türk'ten ödeyen müşterilere, talep etmeleri halinde, istihdamlarını korumaları şartıyla, 3 aylık personel maaş giderleri kadar ilave limit imkanı sağlayacağını duyuran banka, müşterilerin yapılandırma taleplerinin, nakit akışına ve sektörel durumlarına göre, ödemesiz dönem dahil, mevcut vade yapılarından daha uzun vadelerde yapılandıracak.

220
İşte tüm bankaların koronavirüs destek paketleri! - Sayfa 3

ALTERNATİF BANK

Alternatif Bank, talep etmeleri halinde tüzel ve bireysel müşterilerinin, 30 Nisan'a kadar olan kredi ana para, faiz ve taksit ödemelerini mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar öteleyecek.
 

320
İşte tüm bankaların koronavirüs destek paketleri! - Sayfa 4

DENİZBANK

DenizBank, koronavirüs salgınının müşterileri üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılması amacıyla bireysel ve ticari müşterilerden talep edenlerin 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeleri mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar öteleyecek.

420