İşte Güneş'in Fenerbahçe planları

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve kurmayları yoğun bir çalışma içerisine girdi. Tecrübeli çalıştırıcı, dev maçın taktiği için kurmayları ile Ümraniye'ye kapanırken en çok merak edilen cezalı Adem Ljajic'in yerine kimin oynayacağı...<br />

İşte Güneş'in Fenerbahçe planları - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve kurmayları yoğun bir çalışma içerisine girdi. Tecrübeli çalıştırıcı, dev maçın taktiği için kurmayları ile Ümraniye'ye kapanırken en çok merak edilen cezalı Adem Ljajic'in yerine kimin oynayacağı...

111
İşte Güneş'in Fenerbahçe planları - Sayfa 2

Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek zorlu deplasmandan çok kritik bir 3 puanla dönen Beşiktaş'ta gözler Fenerbahçe derbisine çevrildi.

211
İşte Güneş'in Fenerbahçe planları - Sayfa 3

Teknik direktör Şenol Güneş, derbinin 11'i ve taktiği konusunda kurmayları ile birlikte yoğun bir çalışma içerisine girerken en büyük kararsızlık cezalı olan Adem Ljajic'in yerine kimin oynayacağı konusunda yaşanıyor.

311
İşte Güneş'in Fenerbahçe planları - Sayfa 4

Devre arasında transfer edilen Shinji Kagawa, bu mevki için en büyük aday olarak göze çarpsa da Japon yıldızın derbiye kadar tam olarak hazır olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

411