İşte Galatasaray'ın şampiyonluk transferi; Başkan Dursun Özbek çıldırdı!

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ciddi alıcı konumunda bulunduğu Abdülkerim Bardakcı'yı sürpriz bir şekilde renklerine bağladı ve ezeli rakiplerine ilk transfer çalımını attı. Sarı-Kırmızılı ekip yine 2 kulübünde listesinde bulunan ve daha önce Beşiktaş forması giymiş Talisca için de zorlu bir transfer operasyonuna başlamaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

İşte Galatasaray'ın şampiyonluk transferi; Başkan Dursun Özbek çıldırdı! - Sayfa 1

Yeni sezon hem yönetim kadrosunda hem de kadro mühendisliği anlamında taze bir başlangıç yapmaya hazırlanan Galatasaray'da, Burak Elmas'ın ardından başkanlık koltuğunun yeni sahibi olan Dursun Özbek taraftarlara şampiyonluk sevinci yaşatmak ve hasreti dindirmek istiyor.

İşte Galatasaray'ın şampiyonluk transferi; Başkan Dursun Özbek çıldırdı! - Sayfa 2

İlk iş olarak Domenec Torrent ile yollarını ayıran ve takımı Sarı-Kırmızılılar'ın efsane isimlerinden Okan Buruk'a emanet eden Özbek'in bu hamlesi taraftar nezdinde oldukça coşkulu bir şekilde yankı bulurken, şampiyonluk umutları da artmış durumda.

İşte Galatasaray'ın şampiyonluk transferi; Başkan Dursun Özbek çıldırdı! - Sayfa 3

İLK İMZA: ABDÜLKERİM BARDAKCI

Tüm bu belirsizliklerin ortadan kalkmasının ardından transferde de somut adımlar atan Sarı-Kırmızılı kurmaylar, ilk olarak geçtiğimiz sezon Konyaspor performansıyla transfer sezonunun gözde ismi haline gelen Abdülkerim Bardakcı transferinde mutlu sona ulaşırken, oyuncunun talipleri arasında bulunan ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye de attığı çalımla taraftarlarını mutlu etmişti.

İşte Galatasaray'ın şampiyonluk transferi; Başkan Dursun Özbek çıldırdı! - Sayfa 4

TALISCA OPERASYONU!

Savunmaya yapılan bu takviyenin ardından orta sahadaki Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsünün yerine mutlak 11 oynayabilecek bir ismi kadroya katmak isteyen yönetim, ilk olarak daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş ve gerek performansı gerekse karakteriyle taraftarın sevgilisi haline gelmiş olan Brezilyalı oyuncu Anderson Talisca'yı gündemine almıştı.